Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Михайлівсько-Рубежівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04362102) був реорганізований і увійшов до складу Ірпінської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

НАССР

В Україні стартує безкоштовний навчальний курс для бізнесу, присвячений особливостям впровадження НАССР в Україні

08.04.2019 11:29

Проект ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України, Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та платформою масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» розробили навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».

Цей курс простою мовою пояснює непрості питання:

– що таке нове харчове законодавство України;

– що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;

– хто такі оператори ринку;

– що таке простежуваність у харчовому законодавстві;

– що таке НАССР та як його правильно читати.

Курс розроблений насамперед для представників бізнесу, але також буде корисним як для фахівців державного сектору в харчовій галузі, так і для конкретного споживача.

Зареєструватися можна за формою, яку ви знайдете за посиланнямhttps://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:MinAgro+HACCP101+2019_T2/about

Реєстрація стартувала 8 квітня 2019 року. Запрошуємо усіх охочих.

Довідково

Нове харчове законодавство, яке сьогодні впроваджується в Україні, ставить нові вимоги перед операторами ринку харчових продуктів, в тому числі і вимоги щодо впровадження системи НАССР.

Система НАССР (система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (Hazard Analysis Critical Control Points) – міжнародно визнаний метод виявлення та управління ризиками пов’язаними із безпечністю харчових продуктів. НАССР – це система управління, в якій безпечність харчових продуктів досягається шляхом аналізу та контролю небезпечних факторів хімічного, мікробіологічного та фізичного походження, починаючи від сировини до обігу та споживання готової продукції.

Сьогодні система НАССР покладена в основу управління безпечністю харчових продуктів найкращими світовими виробниками. Належна реалізація НАССР дозволяє не тільки знизити ризики, пов’язані із харчовими отруєннями споживачів, а й удосконалити продукти та процеси компанії

Тематика курсу:

1. Безпечність чи якість? Що регулює харчове законодавство?

2. Базові знання з НАССР – що необхідно знати перед впровадженням? Програми-передумови.

3. Розуміння та застосування принципів НАССР. Як уникнути типових помилок?

Автори курсу:

Яна Добідовська, Юрій Оглашенний.

Запрошений спікер курсу:

Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа та заступник начальника управління безпечності харчових продуктів та кормів – начальник відділу безпечності харчових продуктів Департамент безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Оксана Новохатня.

Курс є повністю безкоштовним. Після завершення курсу слухачі отримають відповідний сертифікат.

Натисніть тут, щоб переглянути всі новини

https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:MinAgro+HACCP101+2019_T2/about

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Vlada.online - розробка офіційних сайтів органів державної влади і органів місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *